info@cmic.cat

Centre Medic Integral Castellbisbal

Mesoteràpia Facial

La mesoteràpia facial és una tècnica molt demanda que nosaltres emprem amb molt d’èxit en el nostre centre. Els seus beneficis són increïblement efectius i visibles en molt poc temps.

Demana Cita
mesoterapia facial

Què és la mesoteràpia facial?

És un tractament que consisteix en l’aplicació subcutània de substàncies nutritives i revitalizantes com a àcid hialurònic, vitamines, antioxidants… Aquest tractament té diversos objectius que van en el mateix camí: nodrir, revitalitzar, reafirmar, reestructurar la pell i proporcionar una hidratació profunda i de llarga durada. Amb la mesoteràpia facial s’aconsegueix rejovenir la pell i guanyar en lluminositat, fermesa i uniformitat.

Quins beneficis té la mesoteràpia facial?

La mesoteràpia per a la cara és un procediment no quirúrgic que s’enfoca en el rejoveniment a través de microinjeccions de fórmules riques en nutrients en el mesodermo (que està a uns 4-6 mm per sota de la superfície de la pell).

Les recerques indiquen que la mesoteràpia facial proporciona excel·lents resultats per a millorar la reproducció del col·lagen, l’eliminació d’arrugues i altres signes d’envelliment a través d’un còctel d’ingredients: àcid hialurònic, vitamines, aminoàcids, minerals, enzims i antioxidants per a ajudar la pell a reposar-se.

  • Disminueix les petites arrugues línies d’expressió
  • Hidrata la dermis
  • Equilibra els nivells hidro lipídics de la pell.
  • Aporta lluminositat al rostre
  • Molt efectiva per a arrugues del coll
  • Enforteix el teixit conjuntiu.
  • Manté el to homogeni de la pell
  • Principis rics en antioxidants
  • En tenir una gran quantitat d’antioxidants, afavoreix l’eliminació dels radicals lliures, encarregats de l’envelliment de la pell.

Tens dubtes sobre aquest tractament? No dubtis a realitzar-nos qualsevol consulta fent clic aquí

Treballem amb Mútues i Laboratoris especialitzats

Si no trobes la teva Mútua, consulta’ns

Som a Castellbisbal

Adreça

Carrer Major, nº 28 - 08755 CASTELLBISBAL, Barcelona

Horari

DL-DV 9:30-13:00 i de 16:30-20:00

Aparcament

Estem a tocar de l'Avinguda Gaudí, 2h aparcament gratuït!
Zona taronja

Truca’ns o emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. Ens esforcem per respondre a totes les consultes dins de les 24 hores dels dies hàbils.