info@cmic.cat

Centre Medic Integral Castellbisbal

Mesoteràpia Corporal

La mesoteràpia ajuda a l’eliminació del greix localitzat i la cel·lulitis amb gran eficàcia i sense necessitat de passar pel quiròfan.

Demana Cita
tratamiento-mesoterapia-corporal

En qué consisteix?

La mesoteràpia és una tècnica estètica que es basa en l’aplicació de microinjeccions com ara vitamines, aminoàcids o minerals a molt baixes dosis que serveixen per a millorar la circulació perifèrica i l’elasticitat de la pell. La decisió sobre quines substàncies s’utilitzen en cada cas dependrán de la zona i el problema a tractar. La finalitat és combatre una sèrie de problemes com la cel·lulitis, el greix localitzat, les arrugues o la flaccidesa.

Les injeccions són aplicades a nivell superficial, no subcutani ni intramuscular, sinó a nivell intradèrmic, a uns 3 o 4 mm. de profunditat màxima, injectades exactament en la zona a tractar.

En definitiva, la mesoteràpia redueix el greix de determinades zones, ens fa tenir una pell més suau i preveu la reaparició de la cel·lulitis.

Quan dura el tractament?

Cada sessió té una durada d’aproximada de 15 minuts. El nombre de sessions necessàries pot variar en funció del cas i de la zona a tractar, però normalment es necessiten de 4 a 10 sessions que es realitzen una vegada per setmana per a notar els efectes desitjats.

Nosaltres aconsellem realitzar de 1 a 2 sessions setmanals i complementar-les amb pressoteràpia.

Una vegada acabat el tractament inicial, és convenient realitzar sessions de manteniment en funció de cada problema estètic. Normalment solen variar entre una sessió al mes al principi i fins a tres sessions a l’any.

Quin cost té?

El preu varia en funció del teu pla de tractament. Si estàs buscant realitzar un tractament de Mesoteràpia a Castellbisbal vine a conèixer-nos i et farem una valoració personalitzada sense compromís.

 

 

 

 

Treballem amb Mútues i Laboratoris especialitzats

Si no trobes la teva Mútua, consulta’ns

Som a Castellbisbal

Adreça

Carrer Major, nº 28 - 08755 CASTELLBISBAL, Barcelona

Horari

DL-DV 9:30-13:00 i de 16:30-20:00

Aparcament

Estem a tocar de l'Avinguda Gaudí, 2h aparcament gratuït!
Zona taronja

Truca’ns o emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. Ens esforcem per respondre a totes les consultes dins de les 24 hores dels dies hàbils.