info@cmic.cat

Centre Medic Integral Castellbisbal

Rollaction System

Rollaction: El massatge compressiu inspirat en els moviments de les mans del quiromassatgista. Tractaments Fisio-Actius que respecten la naturalesa del teu cos.

Demana Cita
aparell rollaction system i cul de noia amb calces blanques

Què és Rollaction System?

És la tecnologia per a massatge compressiu inspirat en els moviments professionals d’un quiromassatgista: drenants i reductors. El seu dispositiu d’aplicació és d’ús tòpic i infringeix una força constant i dinàmica sobre els teixits del pacient.

Per a què està indicat?

Aquest tractament remodelador i anticel·lulític està indicat per a prevenir i combatre alteracions del teixit adipós tant en cames com en abdomen, que han provocat una pèrdua de forma o silueta. Es realitza mitjançant un sistema de compressió regular i controlada sobre tots els teixits, reafirmant en profunditat i donant com a resultat la recuperació de l’aspecte ferm, ters i saludable de la pell.

Per a què serveix?
Serveix per a millorar la circulació activa, reduir volum localitzat, eliminar la cel·lulitis, donar volum a la musculatura i remodelar la figura de manera 100% natural. La seva aplicació és d’ús femení i masculí.

En què consisteix?
Consisteix en un massatge d’alta intensitat, anomenat fisio-actiu que treballa simultàniament sobre tres nivells: en l’àmbit dèrmic activant circulació, en l’àmbit muscular aportant volum i en l’àmbit vascular reforçant vasos capil·lars.

Funciona revocant la cadena de conseqüències que provoquen l’acumulació indesitjada de greix. Millora la circulació i, com a conseqüència, l’alimentació cel·lular dels teixits. Descompacta els cúmuls de greix tractats i preveu que es tornin a formar. Activa el drenatge limfàtic, imprescindible per a eliminar la retenció de líquids.

Quins són els tractaments Rollaction?
Compta amb 6 programes preestablerts per a treballar la cel·lulitis, la tonificació, l’activació circulatòria, el massatge esportiu i el massatge descontracturant.

  • Anticel·lulític
  • Reductor
  • Activador circulatori
  • Tonificant
  • Esportiu
  • Descontracturant

Tens dubtes sobre aquest tractament? No dubtis a realitzar-nos qualsevol consulta fent clic aquí

Treballem amb Mútues i Laboratoris especialitzats

Si no trobes la teva Mútua, consulta’ns

Som a Castellbisbal

Adreça

Carrer Major, nº 28 - 08755 CASTELLBISBAL, Barcelona

Horari

DL-DV 9:30-13:00 i de 16:30-20:00

Aparcament

Estem a tocar de l'Avinguda Gaudí, 2h aparcament gratuït!
Zona taronja

Truca’ns o emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. Ens esforcem per respondre a totes les consultes dins de les 24 hores dels dies hàbils.