info@cmic.cat

Centre Medic Integral Castellbisbal

Logopèdia

Evaluació, detecció, diagnòstic i tractament de problemes relacionats amb el llenguatge, la parla i la veu.

Demana Cita
nube de palabras que sale desde la cabeza por la boca

Què tracta la Logopèdia?

La logopèdia és la disciplina que engloba l’estudi, prevenció, detecció, avaluació, diagnòstic i tractament dels trastorns de la comunicació humana: alteracions de la veu, de l’audició, de la parla, del llenguatge (oral, escrit, gestual); i de les funcions orofacials i deglutories. La premissa principal del logopeda és rehabilitar, en la mesura que sigui possible, les funcions alterades i, ajudant-se de les preservades, dotar al pacient d’estratègies d’ús de les seves habilitats, intentant que aprengui a combinar-les de manera útil i funcional amb vista al maneig i interacció d’aquestes durant la realització de les activitats de la vida diària.

taula què tracta la logopèdia

Les metes d’un logopeda són molt dispars depenent de les dificultats del pacient:
des d’ensenyar a un professor a respirar i parlar correctament per a prevenir danys en les seves cordes vocals, passant per ajudar un nen a pronunciar el fonema /r/; fins a ensenyar a
empassar a una persona amb dany cerebral, o des d’ajudar a afrontar els problemes de comunicació d’una persona amb afàsia fins a aconseguir que un nen sord reconegui i classifiqui els sons, etc.


Com funcionen els sessionsNOIA CRIDANT

A CMIC, oferim Sessions de logopèdia tant per mútua, com de manera privada, les sessions solen ser setmanals o quinzenals, depèn de la valoració dels nostres professionals.

 

 

Treballem amb Mútues i Laboratoris especialitzats

Si no trobes la teva Mútua, consulta’ns

Som a Castellbisbal

Adreça

Carrer Major, nº 28 - 08755 CASTELLBISBAL, Barcelona

Horari

DL-DV 9:30-13:00 i de 16:30-20:00

Aparcament

Estem a tocar de l'Avinguda Gaudí, 2h aparcament gratuït!
Zona taronja

Truca’ns o emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. Ens esforcem per respondre a totes les consultes dins de les 24 hores dels dies hàbils.