info@cmic.cat

Centre Medic Integral Castellbisbal

Ginecologia

És de vital importancia que les dones acudeixin a realitzar-se revisions ginecològiques per poder fer un control de l’aparell reproductor i les mames de la dona.

Demana Cita
ginecologia

Quan hauria de començar a visitar el ginecòleg?

S’aconsella fer la primera visita desde l’inici de les relacions relacions sexuals. D’aquesta manera podem tractar de manera individualitzada qualsevol aspecte relacionat amb la teva vida sexual. T’aconsellem sobre el mètode anticonceptiu més adequat per tenir una experiència segura i saludable, evitant tots els riscos innecessaris.

La primera revisió ginecològica és una presa de contacte inicial entre la pacient i el seu ginecòleg. Normalment, en aquesta visita se’t preguntarà sobre les malalties familiars, detalls sobre la teva menstruació, de qué t’has vacunat, etc. silueta mujer con corazón en la vulva

Les teves respostes seran fonamentals per a començar el teu historial mèdic. La doctora avaluarà si és necessària una exploració de l’aparell genital o la realització d’alguna prova específica. Durant aquesta consulta pots aprofitar per a fer les teves preguntes, exposar els teus dubtes sobre el cicle menstrual o informar d’eventuals molèsties.

A CMIC prioritzem la promoció de la salut i la prevenció de malalties, així com el diagnòstic precoç.

Quin tipus de visites ginecològiques realitzem?

Realitzem tota mena de visites ginecològiques, des de visites per consultes per urgències com revisions ginecològiques amb cita prèvia incloent exploració, citología i ecografia.

  • Control de l’embaràs amb assistència al part
  • Citologies 
  • Revisions
  • Ecografies
  • Control i seguiment de patologies associades

Seguiment de l’embaràs feto

A CMIC ens és de vital importància cuidar de la salut de la dona i dels més petits, per aquest motiu realitzem les visites obstètriques mensuals i assistència al part amb la nostra ginecòloga la Dra. Vargas.

👉 Demana cita ara

Treballem amb Mútues i Laboratoris especialitzats

Si no trobes la teva Mútua, consulta’ns

Som a Castellbisbal

Adreça

Carrer Major, nº 28 - 08755 CASTELLBISBAL, Barcelona

Horari

DL-DV 9:30-13:00 i de 16:30-20:00

Aparcament

Estem a tocar de l'Avinguda Gaudí, 2h aparcament gratuït!
Zona taronja

Truca’ns o emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. Ens esforcem per respondre a totes les consultes dins de les 24 hores dels dies hàbils.