info@cmic.cat

Centre Medic Integral Castellbisbal

Test COVID-19

A CMIC realitzem tota mena de proves per a la detecció i seguiment de la infecció per COVID-19. Segueix llegint per saber quina prova és la més adient per al teu cas.

Demana Cita
test covid

Tipus de proves COVID-19

La prova PCR facilita el diagnòstic de la infecció produïda pel virus mitjançant una mostra respiratòria de la persona si es detecta ARN del virus.


medico-practicando una prueba pcr

Test ràpid d’antígens COVID-19 Detecta l’existència de la infecció activa del virus. Indicat especialment en pacients que presenten símptomes els primers 5 dies. Els resultats estan disponibles en 15 minuts.

metge prenent mostra saliva

Test serològic d’anticossos Mitjançant una anàlisi de sang et mesurem la quantitat d’anticossos que han produït les defenses del teu organisme en cas d’haver estat exposat al virus.

metge amb mascareta mirant una prova serologica

Prova per a la detecció d’anticossos post-vacunació COVID-19 Després de tres setmanes de l’última dosi de la vacuna, mitjançant una anàlisi de sang, podràs verificar a través d’aquesta prova l’efectivitat de la mateixa i detectar si has aconseguit immunitat enfront del SARS-CoV-2, ja que la fiabilitat del resultat és pràcticament del 100%.

☎ Truca i informa’t 

Oferim aquest servei a particulars i també a empreses, donant la possibilitat de desplaçar-nos per a practicar les proves en les seves instal·lacions.

Treballem amb Mútues i Laboratoris especialitzats

Si no trobes la teva Mútua, consulta’ns

Som a Castellbisbal

Adreça

Carrer Major, nº 28 - 08755 CASTELLBISBAL, Barcelona

Horari

DL-DV 9:30-13:00 i de 16:30-20:00

Aparcament

Estem a tocar de l'Avinguda Gaudí, 2h aparcament gratuït!
Zona taronja

Truca’ns o emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. Ens esforcem per respondre a totes les consultes dins de les 24 hores dels dies hàbils.